English  : العربية  : فارسی

لینک های مفید
ویزای کشورها
ساعت شهرهای جهان
آب و هوا
سازمان میراث فرهنگی و گردشگری
سازمان حج و زیارت
بلیط خطوط پروازی
راهنمایان گردشگری
معرفی پرسنل آژانس
معرفی کشورها
فال روزانه
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
 
تعداد بازديد كنندگان
كل بازديدها : 524622 بار
بازديدهاي امروز : 216 بار
بيشترين بازديدها : 2951بار
  اطلاعات ویزای مجارستان

۱) فرم درخواست ویزا (موجود در سایت سفارت)

۲) اصل گذرنامه با اعتبار حداقل ۶ ماه

۳)‌ اصل شناسنامه و کارت ملی

۴) ۲ قطعه عکس رنگی زمینه سفید

۵)‌ کپی ویزاهای قبلی و مهرهای ورود و خروج (در صورتی که قبلا ویزای شینگن یا کشور دیگری را دریافت کرده‌اید)

۶) نامه تمکن مالی (پرینت بانکی به ازای هر نفر ۴۰ میلیون تومان با مهر و امضای شعبه)

۷) گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی، پروانه کسب، ثبت شرکت، کارت بازرگانی یا گواهی بازنشستگی (سندی که دال بر اشتغال و تمکن مالی متقاضی ویزا باشد).

۸) بیمه‌ نامه معتبر

۹) سند مالکیت

۱۰) واچر هتل و بلیط رفت و برگشت هواپیما
مدت اعتبار ویزا

حداکثر مدت اعتبار ویزای شینگن برای اقامت ۹۰ روز (به صورت یکبار، دوبار یا چندبار ورود) است و متقاضیانی که قصد اقامت بیش از مدت مجاز را در خاک مجارستان داشته باشند، باید از طریق مبادی رسمی و قانونی این کشور اقدام کنند.
نکته‌ها

کلیه مدارک باید دارای ترجمه رسمی باشند.
حضور متقاضی در تاریخ مشخص شده برای انجام مصاحبه و انگشت‌نگاری الزامی است.
حداقل زمان لازم برای بررسی مدارک و صدور ویزا در سفارت در حدود ۲۰ روز کاری است.
Mehregan IT © 2004-2010. All Rights Reserved