English  : العربية  : فارسی

لینک های مفید
ویزای کشورها
ساعت شهرهای جهان
آب و هوا
سازمان میراث فرهنگی و گردشگری
سازمان حج و زیارت
بلیط خطوط پروازی
راهنمایان گردشگری
معرفی پرسنل آژانس
معرفی کشورها
فال روزانه
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
 
تعداد بازديد كنندگان
كل بازديدها : 494596 بار
بازديدهاي امروز : 45 بار
بيشترين بازديدها : 2951بار
  اطلاعات ویزای مکزیک

- اصل گذرنامه معتبر با بالاي 6 ماه اعتبار از تاريخ حركت تور (امضاء شده).
- اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود).
- فتوكپي از صفحه 1 گذرنامه وهمچنين از تمام ويزاهاي قبلي و مهرهاي موجود در گذرنامه .
* به علاوه يكسري فتوكپي از صفحات مشخصات و اعتبار براي بخش فروش.
- اصل فرم درخواست ويزا همراه با امضاء مسافر.
* براي افراد همراه (همسر و فرزندان) بايد فرم جداگانه امضاء شود.
- تكميل فرم مشخصات فردي (به طور كامل).
6 رنگي، زمينه سفيد و كاملاً از رو به رو. × 2- قطعه عكس 4
- ترجمه انگليسي شناسنامه (توسط دارالترجمه).
- ترجمه انگليسي گواهي اشتغال به كار، روزنامه رسمي، پروانه كسب اتحاديه، ... و گواهي
اشتغال به تحصيل و ترجمه 3 فيش اخير حقوق ماهيانه (توسط دارالترجمه).
*ترجمه انگليسي آخرين فيش حقوقي وحكم بازنشستگي براي بازنشستگان.
* ذكر تاريخ شروع به كار ، سمت و ميزان درآمد در گواهي شغلي الزامي است.
- پرينت انگليسي حساب جاري 6 ماه گذشته با مهر و امضاء (توسط بانك).
* فتوكپي كارت اعتباري (در صورت وجود).
* تاريخ افتتاح حساب ، ميزان موجودي و گردش حساب حتما قيد شود. ( تاريخ حساب 2 هفته
اخيرباشد )
- ترجمه رسمي اسناد ملكي به نام مسافر با مهر و تائيد وزارت امور خارجه..
*** حضور خود مسافر براي مصاحبه در سفارت الزامي است.
- با توجه به شرايط اخذ ويزاي هر كشور، سفارتخانه مربوطه اين حق را براي خود محفوظ مي دارد كه از
شما مدارك ديگري نيز درخواست نمايد.
-ارائه ضمانت بازگشت الزامي است.

-رزرو هتل



نکاتی در مورد ویزا مکزیک :

اخذ ویزا مکزیک حداقل 10 روز کاری زمان نیاز دارد و در مواقعی ممکن است این زمان بیشتر شود
Mehregan IT © 2004-2010. All Rights Reserved