English  : العربية  : فارسی

لینک های مفید
ویزای کشورها
ساعت شهرهای جهان
آب و هوا
سازمان میراث فرهنگی و گردشگری
سازمان حج و زیارت
بلیط خطوط پروازی
راهنمایان گردشگری
معرفی پرسنل آژانس
معرفی کشورها
فال روزانه
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
 
تعداد بازديد كنندگان
كل بازديدها : 548097 بار
بازديدهاي امروز : 680 بار
بيشترين بازديدها : 2951بار
  اطلاعات ویزای سویس

الف) تکمیل فرم درخواست (لینک دانلود به زبان انگلیسی/آلمانی - لینک دانلود به زبان انگلیسی/فارسی)

ب) گذرنامه دارای اعتبار (اعتبار گذرنامه باید حداقل ۳ ماه بیشتر از تاریخ درخواست ویزا باشد)

ج) کارت ملی و شناسنامه

د) ۲ قطعه عکس جدید (مشخصات عکس)

ه) در صورتی که قبلا ویزای شینگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده‌اید کپی از آن‌ها و مهرهای ورود و خروج

و) نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی

نکته: در صورتی که متقاضی مورد نظر از قدرت مالی کافی برخوردار نباشد یا اینکه مقامات مسئول در مورد وجود چنین تمکنی دچار شک و تردید شوند، ممکن است سفارت سوئیس از وی بخواهد تا اعلامیه مربوط به اسپانسر شیپی را ارائه کند. در این تائیدیه شخصی که در واقع قصد حمایت مالی از متقاضی را دارد، باید متعهد به سایر هزینه‌های جانبی نیز از جمله هزینه‌های درمان، هزینه بروز تصادفات و سایر موارد را که ممکن است برای تضمین رفاه اجتماعی مورد نیاز باشد، ضمانت کند. هزینه‌ای که باید به منظور اسپانسرشیپی در نظر گرفته شود، مبلغ ۳۰,۰۰۰ فرانک سوئیس است و شامل مواردی می شود که شخص به صورت منفرانه یا به صورت گروهی تا ۱۰ نفر می‌خواهد حمایت را انجام دهد. فرم تائیدیه اسپانسرشیپی فرمی است که بر خلاف فرم ویزا یا سایر فرم‌ها به صورت آنلاین موجود نیست و در صورت لزوم می‌توان آن را از طریق سفارت سوئیس یا سایر مراجعی که اقدام به صدور ویزا می‌کنند، تهیه کرد.

ز) گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام - سمت - میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی (برای کارمندان و کارگران)

ح) پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی (برای صاحبان مشاغل)

ط) گواهی بازنشستگی (برای افراد بازنشسته)

ی) گواهی اشتغال به تحصیل (برای دانشجویان)

ک) بیمه مسافرتی با پوشش حداقل ۳۰,۰۰۰ یورو جهت انتقال به وطن برای مداوا به دلایل پزشکی یا فوت

ل) سند مالکیت (در صورت وجود)

م) رزرو هتل و بلیط هواپیما

ن) دعوتنامه (این نامه باید از جانب بستگان یا کارفرمایی که خواستار حضور متقاضی است، صادر شود.) این نامه دارای فرمت خاصی نیست، ولی باید نکته‌های زیر در آن ذکر شود:

شخصی که دعوت‌نامه را ارسال می‌کند، حال چه به عنوان یک کمپانی باشد یا به عنوان اقوام شخص متقاضی، باید اثبات کند که با فرد متقاضی در ارتباط بوده است.
جزئیات کامل از سوی شخص میزبان شامل نام و نام خانوادگی، آدرس، تاریخ تولد، و تابعیت ارائه شود.
تاریخی که دعوت‌نامه در آن تنظیم شده است.
امضای شخص میزبان؛ در صورتی که درخواست ویزا، ویزای کاری باشد، نیازمند امضا از سوی مدیر کمپانی مورد نظر است.
میزبان باید اثبات کند که محلی را جهت اسکان فردی را که متقاضی ورود به کشور سوئیس است، وجود خارجی دارد.
سایر مدارکی که جهت تکمیل و تقویت دعوت نامه می‌تواند ارائه شود.
بسته به اینکه شخص از سفارت کدام کشور می‌خواهد اقدام کند، دعوت‌نامه یا باید مستقیماً از سوئیس به سفارت مورد نظر ارسال شود، یا اینکه از سوی شخص متقاضی به همراه سایر مدارکش ارائه شود.

-
-
-
ویزای سوئیس

۱. تعیین وقت مصاحبه (مصاحبه فقط به صورت حضوری انجام می‌شود و برای تعیین وقت می‌توان به صورت تلفنی با سفارت تماس گرفت).

۲. دانلود و تکمیل فرم درخواست

۳. تکمیل مدارک لازم و ترجمه آن‌ها به یکی از زبان‌های انگلیسی، فرانسوی، آلمانی یا ایتالیایی.

۴. مراجعه به سفارت برای اقدام‌های حضوری (مصاحبه، تحویل مدارک و انگشت‌نگاری)
-
-
-
متقاضیان از کشور ایران تنها به صورت حضوری می‌توانند اقدام کنند، زیرا امکان انجام اقدامات لازم به صورت آنلاین، بر خلاف بسیاری از کشورها، برای شهروندان ایرانی مقدور نیست.
فرآیند صدور ویزای شینگن حداقل ۱۰ روز کاری به طول می‌انجامد.
با توجه به میزان بالای تقاضا سفارت به متقاضیان توصیه می‌کند تا ۹۰ روز قبل (هشت هفته) از تاریخ سفر برای دریافت وقت مصاحبه اقدام کنند.
از دوم اکتبر سال ۲۰۱۲ سفارت سوئیس اقدام به ثبت اطالعات بیومتریک متقاضیان ویزای شنگن کرده است. به این ترتیب که اثر انگشت کلیه متقاضیان ویزای نوع C (توریستی، تجاری و دیدار از دوستان و اقوام اسکن می‌شود. بنابراین، لازم است تا کلیه متقاضیان بالای ۱۲ سال باید شخصا مدارک و درخواست خود را به سفارت ارائه کنند.
Mehregan IT © 2004-2010. All Rights Reserved