English  : العربية  : فارسی

لینک های مفید
ویزای کشورها
ساعت شهرهای جهان
آب و هوا
سازمان میراث فرهنگی و گردشگری
سازمان حج و زیارت
بلیط خطوط پروازی
راهنمایان گردشگری
معرفی پرسنل آژانس
معرفی کشورها
فال روزانه
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
 
تعداد بازديد كنندگان
كل بازديدها : 524570 بار
بازديدهاي امروز : 164 بار
بيشترين بازديدها : 2951بار
  اطلاعات ویزای ایتالیا

مدارک لازم برای سفارت ایتالیا که باید در وقت ملاقات تعیین شده علاوه بر فرم تکمیل شده درخواست ویزای ایتالیا همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:

۱. شناسنامه ایرانی
۲. گذرنامه
توجه: اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ ویزای درخواستی باشد.

۳. از صفحه‌های اول و دوم گذرنامه و همین طور باقی صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، کپی بگیرید.
۴. دو قطعه عکس رنگی
ویژگی‌های ضروری عکس برای ویزا: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد. طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

۵. اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی
- برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی رسمی آخرین حکم کارگزینی
- برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار روی سربرگ رسمی شرکت و به زبان انگلیسی یا ایتالیایی
- برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
- برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
- برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

۶. مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی بانک و مهرشده به سفارت ایتالیا ارائه شود.

۷. ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
۸. بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد ایتالیا
۹. رزرو هتل در یک یا چند شهر ایتالیا برای کل مدت اقامت
۱۰. بیمه مسافرتی
توجه: متقاضیان ویزای ایتالیا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور ایتالیا داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در ایتالیا نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافری را با یک شرکت بیمه در ایتالیا انجام دهد.
نکاتی ضروری درباره درخواست ویزای ایتالیا

اگر خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضا باید مجزا فرم ویزای ایتالیا را پر کنید. باقی موارد این مدارک هم تا حد امکان برای هر نفر باید به صورت جداگانه تهیه بشود. تمام افراد بالای ۱۲ سال انگشت‌نگاری می‌شوند.
از کلیه‌ی مدارک مورد نیاز برای ویزای ایتالیا باید یک فتوکپی هم داشته باشید. اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزای سفارت ایتالیا می‌ماند.
-
-
-
-
بررسی اولیه‌ مدارک به منظور صدور ویزای ایتالیا معمولا دو هفته طول می‌کشد. در این مدت گذرنامه شما پیش سفارت ایتالیا باقی می‌ماند. سفارت پس از دریافت مدارک به شما رسید می‌دهد و در این رسید تاریخ و زمان مراجعه به سفارت برای پاسخ نهایی ذکر شده است. هنگام مراجعه مجدد لازم است که این رسید را همراه داشته باشید. قیمت ویزای ایتالیا ۶۰ یورو است که زمان ارائه‌ مدارک به صورت نقد در سفارت ایتالیا پرداخت می‌کنید. این مبلغ بابت بررسی درخواست و مدارک شماست و در هیچ حالتی سفارت این مبلغ را برنمی‌گرداند.
Mehregan IT © 2004-2010. All Rights Reserved