English  : العربية  : فارسی

لینک های مفید
ویزای کشورها
ساعت شهرهای جهان
آب و هوا
سازمان میراث فرهنگی و گردشگری
سازمان حج و زیارت
بلیط خطوط پروازی
راهنمایان گردشگری
معرفی پرسنل آژانس
معرفی کشورها
فال روزانه
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
 
تعداد بازديد كنندگان
كل بازديدها : 524575 بار
بازديدهاي امروز : 169 بار
بيشترين بازديدها : 2951بار
  اطلاعات ویزای آلمان

ویزای آلمان

۱. شناسنامه ایرانی

۲. گذرنامه: گذرنامه‌ی شما باید حتما اعتباری بیشتر از ۶ ماه از تاریخ پایانی اعتبار ویزای درخواستی باشد. برای تهیه کپی از صفحاتی که مهر ویزا در آن خورده است و صفحات اول تا پنجم تهیه نمایید.

۳. سه قطعه عکس رنگی

اگر نام همراهان در پاسپورت درخواست کننده‌ی ویزا درج شده باشد، وجود دو قطعه عکس رنگی از هر یک از آن ها در مدارک الزامی است.
عکس‌ها همگی باید این شرایط را داشته باشند: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ در ابعاد ۴*۶، کمتر از سه ماه پیش گرفته شده و کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

۴. دعوت‌نامه: دعوت‌نامه باید از طریق فردی که شما را می‌شناسد و مقیم آلمان باشد برای شما ارسال شود. در صورت نداشتن دعوت‌نامه برگه‌ای که تاکید می‌کند شما برای تمام مدت اقامت در آلمان هتل رزرو کرده‌اید یا سند مالکیت، قبض مالیات ملکی یا قبض عوارض سکونت که نشان از این باشد که شما در آلمان صاحب مسکن هستید.

۵. اجازه کتبی و رسمی والدین یا قیم قانونی مختص کودکانی که تنها یا به همراه شخص ثالثی سفر می‌کنند.
مقاله‌های مرتبط:

راهنمای سفر به آلمان
حقایقی جالب در مورد آلمان
سفارت آلمان و اخذ ویزای این کشور

۶. اسناد رسمی شغلی و منابع مالی

دقت کنید که قصد سفر و مدت آن باید با سطح امکانات مالی تناسب داشته باشد. این معیار بر اساس حداقل حقوق روزانه ضرب در تعداد روزهای اقامت محاسبه می‌شود.
برای صاحبان صنوف، تجار، صاحبان صنایع: سند قانونی ثبت مؤسسه، صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب
برای حقوق بگیران: گواهی اشتغال به كار (تاریخ دقیق شروع به كار و مدت مرخصی)‌، فیش حقوق ماه قبل و صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب
برای کارکنان مستقل و مشاغل آزاد: کارت صنفی، ‌صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب
برای اشخاص تحت تكفل (زنان خانه‌دار یا فرزندان): گواهی کار، صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز متكفل (شوهر، پدر) با تاریخ گشایش حساب
دقت فرمایید پرینت حساب بانکی باید بر روی سربرگ انگلیسی و مهر شده به سفارت مربوطه ارائه شود.

۷. گواهی اشتغال به تحصیل مختص دانش‌آموزان دبستانی، دبیرستانی و دانشجویان.

۸. بیمه مسافرت فردی یا جمعی برای متقاضیان روادید الزامی است. این بیمه موارد زیر را تحت پوشش خود قرار می‌دهد:

هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری.

این بیمه همچنین باید تا پایان اقامت شما در تمام کشور های منطقه شینگن معتبر باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور آلمان داشته باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ ۳۰ هزار یورو است.

۹. بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد آلمان

۱۰. فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل برای کل مدت اقامت در صورت لزوم
****

نکته مهم مطابق آئین نامه روادید، در موارد ذیل امکان پذیرش درخواست روادید وجود ندارد:

۱. درخواست بیش از ۳ ماه قبل از سفر پذیرفته نمی شود. ولی می‌توانید پیش از این ۳ ماه درخواست وقت خود را در سایت ثبت کنید.

۲. فرم درخواست تکمیل و یا امضاء نشده باشد

۳. متقاضی گذرنامه معتبر با مشخصات ذیل ارائه ننموده باشد:

دارای حداقل ۳ ماه اعتبار پس از بازگشت از سفر پیش‌بینی شده
دارای حداقل ۲ صفحه خالی
طی ۱۰ سال گذشته صادر شده باشد

۴. عکس ارائه شده از سوی متقاضی مربوط به بیش از ۱۲ ماه پیش باشد.

۵. همچنین، تأکید می‌شود که اصولاً تنها در صورت ارائه کامل و مطابق مقررات مدارک مربوط به درخواست روادید، امکان صدور روادید وجود دارد. درخواست‌های دارای نقص مدارک معمولاً رد می‌شوند.

۶. به‌تازگی سیستم جدیدی به نام ویدکس (VIDEX) جهت دریافت درخواست‌های مربوط به ویزای شنگن در دسترس متقاضیان ویزای آلمان قرار گرفته است. ویدکس به این منظور طراحی شده تا متقاضی اطلاعات خود را به کمک کامپیوتر در یک بسته‌ نرم‌افزاری ذخیره کند. برای این منظور طیف گسترده‌ایی از زبان‌ها و ازجمله زبان فارسی در آن تعبیه شده است که می‌توانید آن را انتخاب نمایید.

اگر زبان فارسی را انتخاب کنید، صفحه‌ایی که در برابرتان ظاهر می‌شود، به این زبان خواهد بود. با این وجود مشخصات و اطلاعات خود را می‌توانید به آلمانی یا انگلیسی در قسمت‌های مربوطه وارد کنید. اطلاعات به صورت آنلاین قابل ارائه و ارسال نیستند، بلکه شما باید فرم مربوطه را چاپ نموده و همراه با سایر مدارک درخواستی، در زمان مصاحبه خود، به بخش ویزا تحویل دهید. حتی اگر برای پر کردن فرم درخواست‌ زبان فارسی را انتخاب کرده باشید، نسخه‌ایی را که در زمان چاپ دریافت می‌کنید، به زبان آلمانی/انگلیسی خواهد بود.

با استفاده از پرسشنامه‌ ویدکس، زمان رسیدگی به درخواست‌تان در باجه‌های ویزا به حداقل ممکن کاهش خواهد یافت. از این گذشته می‌توانید درخواستی را که با ویدکس تنظیم کرده‌اید، در کامپیوتر شخصی خود برای موارد مشابه آتی ذخیره کنید.
Mehregan IT © 2004-2010. All Rights Reserved