English  : العربية  : فارسی

لینک های مفید
ویزای کشورها
ساعت شهرهای جهان
آب و هوا
سازمان میراث فرهنگی و گردشگری
سازمان حج و زیارت
بلیط خطوط پروازی
راهنمایان گردشگری
معرفی پرسنل آژانس
معرفی کشورها
فال روزانه
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
 
تعداد بازديد كنندگان
كل بازديدها : 494600 بار
بازديدهاي امروز : 49 بار
بيشترين بازديدها : 2951بار
  اطلاعات ویزای انگلیس


شناسنامه و کارت ملی
گذرنامه با اعتبار بیش از شش ماه از مدت سفر
پرینت سه ماه آخر از گردش حساب
دو قطعه عکس که دارای زمینه سفید باشد. لازم به ذکر است که عکس باید در ابعاد 3.5*4.5 تهیه شود.
مدارک مربوط به اشتغال (فیش حقوقی، پرینت حساب بانکی، مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار )
سند و یا اجاره نامه املاک میزبان در انگلستان
اصل یا کپی از دعوت نامه ( دعوت نامه باید از بستگان درجه یک شما باشد.)
مدارک برگ مالیاتی پرداخت‌شده و قبوض پرداختی مثل آب ، برق ، گاز از میزبان نیز مورد نیاز است.
واچر هتل ( در صورتی که بدون دعوتنامه سفر می کنید باید برای اخذ ویزای انگلیس ، برگه رزرو رسمی هتل در اروپا (واچر هتل) را داشته باشید.)
اگر با همسرتان سفر می کنید به مدارک ازدواج احتیاج دارید. به طور کلی در صورت تاهل نیاز به اصل عقدنامه و ترجمه آن دارید.
علاوه بر این برای دریافت ویزای انگلیس به پرینت برگه فرم درخواست و همچنین تاییدیه آن که توسط سفارت انگلستان قبل از آغاز مصاحبه ارائه می شود، نیاز دارید.

توجه داشته باشید که همگی مدارک بالا باید ترجمه رسمی انگلیسی را نیز دارا باشند.
Mehregan IT © 2004-2010. All Rights Reserved